EXPERIENTE

ACTIVITATI

Lebada Luxury Resort & SPA pune pret pe conceptul de familie si pe calitatea timpului petrecut impreuna de catre membrii acesteia. De aceea, pentru a ne asigura ca exista o armonie in consumul de energie si in dozarea timpului personal, am creat pentru cei mici un loc de joaca magic care ii tine antrenati in activitati specific varstei pret de cateva ore.

Cat despre zilele calduroase si lipsite de nori, spatiuld e joaca este protejat de pergola, astfel copii se pot juca in voie, fara constrangeri si limitari.

Incurajam timpul petrecut in familie

Pentru ca stim cat este de important sa invatam descoperind lucruri noi si profitand de resursele naturale inepuizabile ale Deltei Dunarii, ii invitam pe parinti alaturi de copii sa descopere fauna si vegetatia luxurianta a rezervatiei din Turnul de Observare sau chiar sa o exploreze din inima apei, printr-o excursie cu una dintre ambarcatiunile acostate in docul nostrum privat.

Activitati in aer liber disponibile in resortul nostru:

Teren multifunctional cu gazon sintetic si nocturna

Ambarcatiuni de agreement pentru explorarea biosferei

Doc privat

Turn de observare

Pescuit controlat in aer liber

Sezlonguri

Loc de joaca generos pentru copii

Explorarea naturii

De la zile relaxante in interiorul confortabil al resortului la o vacanta plina de adrenalina si aventura descoperind si explorand habitatul natural al Deltei Dunarii, neperturbat de oameni si parte din patrimonial UNESCO. Activitati unice pentru oaspetii care isi doresc experiente inedite si amintiri pretioase pe viata.

Se spune ca incepi sa crezi doar dupa ce vezi si atingi!

Si noi credem ca asa este. De aceea, resortul nostru are o zona dedicata acostarii ambarcatiunilor de agrement disponibile oaspetilor pentru excursii in diferite zone cu peisaje spectaculoase din Delta.

Si cu ajutorul pretios al localnicilor, am conceput 5 trasee turistice personalizate in rezervatia Deltei Dunarii. Durata medie a unui tur cu barca este de 3 ore, fiecare traseu fiind unic ca peisaje si experienta.

Cele mai interesante activitati
pe care le-ai experimentat vreodata

Registration

Forgotten Password?