LOCATIE

Informatii locale

Lebada Luxury Resort & SPA, clasificata cu unitati de cazare de 4 si 5 stele, este situate in inima rezervatiei naturale Delta Dunarii, pe bratul sulina, la intersectia cu Dunarea Veche in localitatea Crisan, la mila 13,5. Resortul beneficiaza de o pozitionare privilegiata, din care oaspetii nostril pot explora neingradit biosfera Deltei Dunarii.
Cum sa ajungi la noi

Transport

Cu avionul

din orasul tau pana in Bucuresti (Aeroportul International Henri Coanda)

Cu masina/transfer cu autocarul

de la Bucuresti catre Tulcea si Murighiol

Cu elicopterul

La cerere, putem asigura transport VIP cu elicopterul.
*Te rugam sa tii cont de faptul ca o anulare a transferului de la aeroport trebuie realizata cu cel putin 24 de ore inante pentru a evita sa fii taxat cu suma integrala a actiunii.

*Preturile transportului/transferului pot varia in functie de schimbul valutar si de perioadele din an.

** Timing-ul poate varia din cauza conditiilor de trafic independente.

***Daca doriti sa inchiriati o masina, va recomandam partenerul nostru de incredere Autonom rent-a-car, Romania. Pentru mai multe informayi sau rezervari, intrati pe site-ul www.autonom.com, telefonic la numarul +40721.44.22.66 sau pe e-mail: rezervari@autonom.ro.
Daca aveti nevoie de asistenta, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa info@newlebadaresort.com cu cererea dumneavoastra, inainte cu 72 de ore de sosire.

**** Contra cost, echipa noastra va poate ajuta cu transportul cu barca de la / catre Murighiol. Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

autonom

Check-in

14:00

Check-out

12:00
In cazul in care orele de check-in si check-out sunt speciale, echipa noastra de la receptie te va ajuta cu multa grija ca procesul de cazare sa ramana aceeasi experienta placuta si scurta. De aceea, te rugam sa ne anunti daca intervin schimbari in programul tau pe adresa de mail info@newlebadaresort.com.

Accesul cu animale de companie nu este permis.

Registration

Forgotten Password?