RESTAURANT

RESTAURANTELE NOASTRE

Restaurante luxoase si aerisite intampina oaspetii cu cea mai mare varietate de preparate rafinate, o experienta gustativa divina care nu poate decat sa completeze experienta senzoriala de la Lebada Luxury Resort & SPA.

Cele trei terase in aer liber inconjurate de natura autentica si albastrul infinit al cerului pot fi alegerea ideala pentru un mic dejun, pranz sau cina in mijlocul naturii. Resortul nostru pune la dispozitia oaspetilor mic dejun proaspat si gustos si preparate la alegere pentru pranz si cina intr-o explozie de arome si gusturi.

_MG_6000

LEBADA RESTAURANT

Iar cand se lasa seara, oaspetii sunt invitati sa se bucure impreuna la spectacolele tematice muzicale si dansante pe care le organizam pentru o experienta cat mai interactiva si antrenanta. Sigur, va incurajam sa gustati cocktailurile de fructe delicioase si rafinata selectie de vinuri romanesti si internationale disponibile in restaurantele noastre in timp ce admirati spectacolul de lumini oferit de crepuscul.
Preparatele create de chef-ul nostru cu experienta sunt o incantare gustativa si pot satisface, fara indoiala, si cei mai exigenti oaspeti.

Rezerva camera ta

Registration

Forgotten Password?