SPA SI RELAXARE

Evadeaza din cotidian si experimenteaza extraordinarul… din tine!

LEBADA LUXURY SPA

Reevalueaza-ti gandurile, elibereaza-ti mintea si vindeca-ti trupul. Poate o vacanta la Lebada Luxury Resort & SPA sa atinga astfel de asteptari? Noi credem cu tarie ca DA. De aceea, prin conceptul nostru unic de SPA boutique am creat, sub indrumarea specialistilor, pachete si programe de well-being si recuperare, cu scopul unic de a recalibra mintea si sufletul.

Relaxare, terapii medicale, terapii de remodelare corporala si reechilibrare mentala, boost de energie indiferent de motiv, in centrul nostru spa poti accesa la libera alegere unul dintre pachetele de wellness:

Consultatie si anamneza cu un specialist

Sala fitness complet echipata

Dulapuri pentru lucrurile personale sub cheie si cabine de dus

Camere de tratament private, extrem de confortabile

Jacuzzi

Sauna umeda si uscata

Fantana de gheata

Dusuri

Piscina interioara

Pe langa selectia de tratamente spa, oaspetii nostri se pot relaxa in piscina cu dimensiuni semi-olimpice si sezlonguri incalzite, pot accesa sauna uscata sau umeda si fantana de gheata. Iar pentru iubitorii de fitness am creat un spatiu dotat cu cele mai noi echipamente.

Si daca oaspetii nostri inca au timp neconsumat, ii invitam sa il ofere naturii, alegand o excursie cu yachtul pe bratele Dunarii, o sesiune relaxanta in spatii controlate de pescuit sau cateva momente de incantare a ochilor admirand din turnul nostru de observare minunatiile ascunse ale Deltei.

Cele mai spectaculoase servicii de relaxare

Registration

Forgotten Password?